lørdag 21. mai 2011

Til våre Grand Prix- interesserte venner (på det "andre laget")

Til dere som tålmodig har ventet på dagens oppsummering, her kommer en lite bonusreferat:

Skjønt dette er til alle våre skuffede, Grand Prix- hungrige venner (les: de homofile).

La det først være sagt: Dette referatet er ikke uthenging av dere! Vi har som nyopprettet lag fått tilsendt en folder fra NFF om å ta avstand fra diskriminering av homofile innenfor fotballen, og dette tar vi på alvor: Vi inviterer dere inn i varmen, vi inkluderer dere!

At alle homofile digger Eurovisjonen (bedre kjent som Grand Prix) er kanskje en myte? Men ettersom Grand Prix- sendingen på lørdag blir et antiklimaks uten norsk finalist, får dere litt å kose dere med her – et kampreferat spekket av Grand Prix referanser:

Etter at vi møtte vårt WATERLOO sist uke var vi klare for revansje i dag. Vi var OPTIMISTer til tross for 0-6 tapet sist.

Dagens kaptein Steffen entret banen til taktfaste ROMEO, ROMEO-tilrop fra de mange fremmøtte.

Første omgang var kjedelig, selv om vi løp MIL ETTER MIL. Det var etter pause vi virkelig tråkket til for å LA DET SWINGE!

Ganske fort lød det et HALLELUJAH på sidelinja da vi satte inn vårt første (BRANDENBURGER) TOR (ja, det er tysk og betyr ”mål”).

Motstanderne resignerte kjapt og fremstod som a PUPPET ON A STRING, mens vi fortsatte vårt Mad Men eventyr – en vaskekte FAIRYTALE!

LYKKEN ER å vinne 6-1. Møt opp på neste kamp, see for yourself og bli FÅNGAD AV EN STORmVIND.

Kjære NFF, inkluderingsprisen mottas med takk!

(Merk: Referatet ble opprinnelig postet på facebook 11.05.11)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!