lørdag 21. mai 2011

MAD MEN FC PÅ (NATUR)GRESS!

Vi meldte sist uke at vi ikke kan love oppdateringer etter treninger (, noen tolket det kanskje som at vi lovet å IKKE komme med oppdateringer?), but anyway, here I go again:

Til nå har Mad Men FCs utendørseskapader foregått på KUNSTgress. Det har føltes naturlig siden vi serverer KUNST til ballinteresserte. (Vi er i alle fall del av det utvidede kulturbegrep!)

En arrangørskandale fra vår naboklubb LIA IL sendte oss idag over på NATURgress. Dette krevde en rask omstilling - idag måtte vi definere oss som NATURtalenter. Det gikk greit det også... (Tips til mine tidligere lagkamerater i LIA; det er viktig at organisasjonen vokser i takt med medlemsmassen - det er ikke for alle å drive en toppklubb.)

Å få en økt på gress var egentlig helt alright - troppen er litt skadeskutt nå. Sistemann på listen er Steffen som "filmet på seg en skade" mot Ung Bolig Rente igår. Dvs. han ble taklet, spillet ble vinket videre, og han fikk se det gule kortet. La oss si det slik; venstre håndledd så ikke ut til å være pyntet med film-make-up idag. Hvilket beviser; det VAR frispark!

Treningene våre går for tiden side om side med Tor Heldal og "gutta hans", en fotballglad gjeng med statutter som ligner våre: "Fotball skal være lek, gøy og lystbetont - men vi har alltid lyst å vinne". (Disse er ikke nedfelt noen steder- men jeg tror de ligger til grunn for Mad Men FC.) Naboene våre stilte også amputert idag og derfor slo vi våre pjalter sammen. Takk for gjesteopptredenen på Mad Men- trening, Tor og Martin. Dere klarte dere meget bra.

Ellers skiftet TB-trøya eier, og har nå på to- tre uker blitt med tre forskjellige menn hjem (- litt småbillig trøye egentlig). Uten å gi bort for mye kan vi si at den endte opp hos en "Mad Man" som til nå har holdt defensivt fokus, men som idag sprudlet i angrep og nettet både fire og fem ganger.

Så ser vi frem mot Borgertoget, cupkamp og torsdagtrening neste uke. Det blir tre Mad Men økter på én uke, og det skulle vel holde selv for de ivrigste. Ser likevel ikke bort fra at ventetiden blir i lengste laget, og at det kommer til å gi seg utslag her på face.

Minner til slutt om Grasrotandelen - dagens omberamming av treningen aktualiserer behovet for å få vår egen arena, Mad Men er eslet til å være herrer i eget hus!

MEMENTO MORI!!!

(Merk: Referatet ble opprinnelig postet på facebook 12.05.11)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!