lørdag 21. mai 2011

Mad Men FC tilbake på feltet dagen derpå.

Vi kan ikke love oppdateringer etter hver trening, men kommer med et kort statement idag, bare for å vise at vi ikke farer med tomme løfter. Vi lovet skjerping, og vi leverer skjerping!

Gårsdagens famøse hjemmetap har ikke tatt luften ut av Mad Men FC- ballongen. Vi var tilbake på treningsfeltet idag og jobbet med de svakhetene som ble blottlagt på Vik kunstgress igår. Hvilke deler av spillet som ble vektlagt, holder vi internt.

Vi valgte en semi-lukket trening idag, hvilket vil si at treningen var åpen, men at "det som skjer på feltet, blir på feltet". Beklager, Ung Bolig Rente, dere får ingenting gratis her på face, men må vente på åpenbaringen til neste onsdag. Be afraid, be very afraid!

TB- trøya skiftet eier, og med det avslutter vi facebookomtalen av denne. Spilleren med flest napp i TB- trøya kan høste heder, ære og kanskje til og med trøya til odel og eie ved slutten av sesongen. Vi regner med jevn og hard kamp om dette rosa troféet, og vil hemmeligholde hvem som ligger best an i racet om å bli permanent eier av det.

MEMENTO MORI!

(Merk: Referatet ble opprinnelig postet på facebook 05.05.11)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!