lørdag 21. mai 2011

Cup er cup – og vi er utslått!

La det være sagt med en gang; dagens økt på Vik kunstgress inspirerte ikke noen - verken spillere, publikum eller ”skribenten”.

Vi er ute av cupen etter et bittert tremålstap. Mad Men FC blir ikke årets askeladd i cupen.

La oss først og fremst hylle dem som fortjener det; tilskuerne! Det var ikke mange av dem i det trøstesløse, regntunge været på Vik i kveld. (I starten av førsteomgang var det riktignok en del tilskuere – da regner vi nemlig med store deler av laget Mad Men FC. Vi er slow starters og blir stående å se på i innledningen av kampen. Dette må vi få bukt med!) Men honnøren går til Preben (som også stilte med sponsorgaver i dag), Christine, Trine og Lova. Dette er ekte supportere uten frykt for et regnskyll!

Etter den treige starten vår, jevnet det seg ut i førsteomgang, men like før pause satte Teknologiparken inn 1-0. Vi hadde litt å prate om i pausen. Det mest radikale grepet var at coach Udjus erstattet Terje i mål – her er det alltid et spørsmål om hvem som tar en for laget – Terje trenger ikke byttes ut, og kan ikke erstattes. Men vi har full forståelse for at han ikke ønsker 2 X 25 mellom stengene.

Etter pause hang vi langt bedre med. Vi skapte mer sjanser, og fikk til noen avslutninger mot mål. En skuddvillig Terje fikk demonstrert viktigheten av IKKE å parkere bilen like bak mål – det kan komme til å koste deg dyrt. Denne gangen gikk det heldigvis bra.

Samme Terje hadde få minutter før slutt et småfrekt raid på venstrekanten: Ballen skar inn gjennom feltet og med en utstrakt fot satte Magnus den i stolpa. So close, men likevel so far away from utlikning.

Like etterpå fikk vi nemlig et balltap høyt i banen, med STORE deler av Mad Men i angrep, og motstanderne kontret inn 2-0. At Udjus tok på seg keeper/sweeper-rollen i det påfølgende angrepet, uten nevneverdig suksess må vite – ja, se det har kun akademisk interesse. 2 eller 3 null spiller ingen trille – løpet var uansett kjørt. Og med det blåste dagens dommer T. E. Larsen av kampen.

Avslutningsvis er det også på sin plass å gi ”a tip of the hat” til nevnte Larsen! At det finnes folk som bruker tid på å dra rundt å dømme kamper på dette nivået (ja, der sa jeg det…), i det samme bedritne været som vi spilte i, ja, det er smått fantastisk. T. E. Larsen er ikke del av et Mad Men FC, han har ingen facebookgruppe han kan boltre seg i, og han blir sjelden nevnt i referater. I dag retter vi opp i det – takk for at du hjelper oss med å leke fotballproffer! (Han serverte da også dagens kommentar da han sa til Teknologiparkens spiss at ”det skuddet havnet så langt bak mål, at jeg vurderer å gi deg gult for uthaling av tid!”)

Vi kommer sterkere tilbake – MEMENTO MORI!

På plussiden var det godt å ha Johnsen tilbake i troppen, det får være dagens opptur.

(Merk: Referatet ble opprinnelig postet på facebook 18.05.11)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!