lørdag 21. mai 2011

Mad Men FC endelig på (krøll)gress!

Idag tok Mad Men FC spranget fra Vikhallens blå dekke til det grønne dekket i Guds frie natur - og den overgangen så ut til å gå knirkefritt.

I det som må betegnes som en krysning mellom vårens vakreste eventyr og et hingsteslepp - fotball skal spilles med knotter under skoa og gutta satte pris på litt mer alburom - viste laget lovende takter én uke før ligaen sparkes igang mot Sporting Nedenes.

Etter noen lange vintermåneder med småspill innendørs, var det knyttet en god del spenning til hvordan vi ville takle overgangen til litt større bane, litt større mål og muligheten til å slå lengre pasninger. Både pasninger og avslutninger satt (stort sett) der de skulle. Samtidig viste vi at vi forsatt behersker spill på små flater. Særlig dommer/ coach/ sjef/ høvding Udjus vartet opp med en rekke lekre detaljer - han gjorde absolutt ikke skam på sine nye, shiny shoes og serverte både flikker, dragninger og vendinger in real Messi style!

En samstemt og suveren jury kåret Andreas Skalleberg til TB (treningens beste) og han får dermed den (tvilsomme) æren av å ikle seg den rosa TB-trøya i minst én uke. (Offisielt sett har den vel ikke fått noe navn, derfor "TB-trøya" inntil videre...)

Alt i alt; en oppløftende generalprøve før alvoret starter onsdag 4. mai kl. 19.00.
Folk må kjenne sin besøkelsestid og møte opp.
Vi må huske vårt Memento Mori!

(Regner med at lokalpressen "plukker oss opp" ganske raskt og at medlemstallet på denne siden eksploderer. Da får vi ansette pressetalsmann/ kvinne. Till then you're stuck with me - med skrivekløe...)

(Merk: Referatet ble opprinnelig postet på facebook 27.04.11)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!