lørdag 21. mai 2011

Seriedebuten er unnagjort; null sex på Mad Men FC!

Vi gikk offensivt ut på forhånd, lovet en pangdebut og innfridde for så vidt: Onsdag kveld buklandet Mad Men FC med et brak på Vik kunstgress!

Fotballen har alltid vært en mannbastion, med dertil egnet garderobeprat, og i kveld oppsummerer vi kampen i garderobesjargong:

Vår forhenværende landslagssjef Åge Hareide etterlyste i sin tid "spillere med stake". I kveld var dette noe vi manglet - og resultatet ble deretter: Null sex.

Hvis vi legger grisepraten til side, og ser på tallenes klare tale; 3 baklengs i hver omgang og stusselige avslutninger gir 0-6 i målprotokollen - det kommer vi ikke utenom. Selv ikke kamuflert i mannsgrisprat...

Men, det var lyspunkter, for dem som ser etter slike, og DET gjør vi! Vi hevet oss etter pause, og dannet vel oss kanskje et tydeligere bilde av HVOR de ulike spillertypene passer best? Vi har ikke så mange forcer - dem vi har, må vi få brukt. Allerede i morgen er det trening og vi har mye vi skal ta tak i på feltet.

På en dag som denne er det unaturlig å trekke fram enkeltspillere, men likevel: Terje viste med all tydelighet at han har nivået inne. Han vartet opp med en rekke flotte redninger på stillingen 0-0.

Andreas hadde en suser i tverrliggeren i 2. omgang, og kunne fort blitt historisk som Mad Men FCs første målscorer i seriesammenheng - neste gang sitter den!

Jostein var også nær putting da han gikk på et flott løp inn i boksen, men disse målene er ikke store og vinkelen var spiss. På dette nivået trenger heller ikke keeper å komme UT av mål for å gjøre seg stor; de fleste ER store... Ballen endte til slutt på feil side av venstre stolpe.

Senere vil vi også dra nytte av Tronds fotballforståelse PÅ banen. En skade plasserte ham på sidelinja i dag, og der kunne han lite gjøre, til tross for grundige og gode analyser underveis.

Summa summarum var det en litt skuffet Mad Men- gjeng som takket for kampen.
Vi beklager at vi skuffet de mange frammøtte - dere hadde fortjent det showet dere var lovet. Det leverte ikke vi i dag. Dere er nok skuffet, men mest skuffet er vi. Men bollene var gode, da...

Ellers gratulerer vi tre heldige vinnere med gavekort fra Sport1 Grimstad - ikke alle dro tomhendte hjem. Vinnerne ble trukket på nummererte program, som selvsagt var gratis. Vi har en sponsor som stiller helhjertet opp!

Og la oss avrunde med det: I dag gjorde vi oss ikke særlig attraktive for publikum, det skal vi rette på. Men på sponsormarkedet er vi allerede hete. Dagens beste kom fra en publikummer; "Er denne Sport1ligaen helt nystartet?" Til info; Sport1 sponser ikke serien, bare Mad Men FC...

Til sammenlikning kan vi si at Rosenborg Ballklubb har vært dominerende i norsk Tippeliga de siste 20 år, og lenge spilt med Rema 1000 på brystet - få tror likevel at norsk eliteserie heter Remaligaen. Godt at Sport1 Grimstad får valuta for pengene - takk for at dere tror på oss!

Vi kommer sterkere tilbake - MEMENTO MORI!

(For Mad Men FC på Vik kunstgress - i dag mer treffsikker med penn enn med ball - Haldorsen)

PS! De profesjonelle skribentene har også fått øynene opp for oss, vi venter i spenning på hva Adressa kan formidle fra dagens event!

(Merk: Referatet ble opprinnelig postet på facebook 04.05.11)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!