lørdag 21. mai 2011

Mad Men FC debuterte i Stintahallen

Ettersom Mad Men FC nå er en åpen gruppe, og klubben og dens prestasjoner følges med argusøyne av "halve facebook" (vil jeg anta), synes jeg det er på sin plass å oppsummere lørdagen i Stintahallen:

Enkelte kjekket seg litt i forkant, og da er det bare rett og rimelig å ta det som menn; lørdagen i hallen ble kortere enn forventet.

Om vi stilte med A-laget eller B-laget, skal være usagt, men det var åpenbart et lag bestående av utpregete B-mennesker, hvilket resulterte i at vi stod med to strake 0-1 tap før vi var riktig våkne!

Vissheten om at vi uansett skulle spille kvartfinale kombinert med en solid dose såret stolthet, gjorde at vi slo tilbake med en velfortjent 4-2 seier i siste gruppespillskamp. La gå at vi slapp inn 2 billige mål - vi fant flyten i den offensive delen av spillet og alt var sjefolainen.

Dette ble vår bane; vi ble cocky, glemte vårt eget "Memento Mori" (http://no.wikipedia.org/wiki/Memento_mori) og røk på et nytt, høyst fortjent, men akk så bittert ettmålstap. End of story og rett hjem i skammekroken!

Oppsummert: Vi har fått kjenne på nivået; det er ikke avskrekkende, men likevel tapte vi tre av fire kamper...

Oppreisingen starter idag; jeg regner med en håndfull revansjesugne og blodtørste "mad men" (er vi egentlig "sinte" eller "galne"?) i Vikhallen i kveld!

Sesongen 2011 er herved erklært åpnet!!!

(Merk: Referatet ble opprinnelig postet på facebook 21.02.11)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!