mandag 4. juli 2011

Andre Christoffer Johnsen

Hans fulle navn er Andre Christoffer Johnsen, men kjært barn har som kjent mange navn, og så er også tilfelle med en av Mad Men FCs mest joviale spillere:

I de unge fotballårene gikk han under tilnavnet Bebeto, (det var på denne tiden Steffen kalte seg Romario,) men det er ikke mye i bruk nå for tiden. Rop på Chrisj eller Johnsen er imidlertid ofte å høre på treningsfeltet.

Siste tilskudd til stammen er Chrisj Watt, lansert av Steffen, men foreløpig kjenner vi ikke bakgrunnen for dette nick'et og vegrer oss derfor litt mot å ta det i bruk.

Johnsen spiller med trøye nr. 96. Forklaringen for at han valgte dette nummeret er delt: Det er motsatt av Andreas' 69 og nesten som Terjes 99. Det skal være usagt om Johnsen ønsker å være motsatt av Andreas og nesten lik som Terje, men uansett har han ingen favorittspiller med et typisk 7-, 10- eller 11 tall på ryggen, derfor ble det som det ble.

Johnsen har vært med i Mad Men FC siden the very beginning og fikk sin Mad Men FC debut mot Sporting Nedenes 6. mai 2011. Tidligere har han spilt for IL Express.

Det var i Fevikklubben han trådte sine barnefotballsko og alle hans fotballmeritter stammer fra denne tiden. En gang på nittitallet (96, 97 eller 98) var han med å vinne serien med moderklubben, og han har pokalskapet fullt av pokaler og medaljer fra tidlige ungdomsår. "Noen vant vi og noen fikk jo alle på den tida", som Johnsen selv sier det.

Karrierens høydepunkt går Chrisj fortsatt og venter på; det blir nemlig når Mad Men FC vinner serien - og det kommer snart, sier han!

Ambisjonene med Mad Men FC er å vinne både serie og cup, samt å bli kjøpt opp av en rik russer.

Chrisj er en moderat supporter uten altoppslukende interesse for andre lag, men hjertet banker litt mer for Liverpool enn andre lag.

På Mad Men FC- treninger er det Andreas som er Johnsens nemesis, det er unge Skalleberg som er verst å møte i spillsekvenser.

Med mottoet En sklitakling om dagen... og et fryktet skuddbein er det ikke fritt for at det er tøft å møte Johnsen også, og forståelig nok foretrekker han å spille stopper eller sentral midtbane.

Vi ser fram til mange gode stunder med Andre Christoffer Johnsen, og ønsker han lykke til videre i Mad Men FC!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!