fredag 8. juli 2011

Gøran Solheim Lundvall

Gøran er Mad Men FCs nr. 10. Det er et draktnummer som forplikter, og ikke mange er bedre rustet til å levere enn Gøran.

Så langt har nok ikke Mad Men FC-karrieren innfridd Gørans forventninger og drømmer: Et trøblete kne har satt ham på sidelinja ved flere anledninger, men vi håper og tror at Gøran snart skal være 100%, og vi VET at vi har noe godt i vente.

Gøran lyder det klingende kallenavnet G-Man (les gjerne med engelsk uttale), men etter den strabasiøse innledningen på Mad Men FC-eventyret, har Knee-Man vært luftet som alternativt navn.

Gøran gjorde sin Mad Men FC-debut i Stintahallen 19. februar og kan skryte av å ha vært med fra oppstarten. Han sitter også i klubbens styre.

Gøran liker seg best som offensiv midtbanespiller, og han markerte seg i barne- og ungdomsårene som målfarlig spiller i Imås IL og FK Jerv.

Han har med seg 2 bronsjemedaljer fra Adidas Cup (uoffesielt NM) og gode plasseringer i Gothia Cup og Dana Cup fra sin aldersbestemte karriere. Dette er høydepunktene hans så langt.

På trening ønsker Gøran aller først å delta fullt ut, dernest vil han unngå å møte Stian i spillsekvenser. Vikedalingen er tøff å bryne seg på!

Når det gjelder G-Man Lundvalls fotballinteresse utover Mad Men FC, kan den beskrives som genuin, engasjerende og STOR. Han har ett lag over alle lag; de liljehvite fra Nord- London. Vi snakker selvsagt om Tottenham Hotspur FC. Han følger gutta fra N17 i tykt og tynt og gjerne ringside.

Som alle Supportere (merk med stor S) er forholdet mellom mann og klubb livsvarig, og Gøran har merket sin kropp slik klubben har preget hans hjerte. (Her vil det være på sin plass med bilder av kroppskunsten din, Gøran, men det lot seg ikke gjøre å kopiere bilder over fra facebook).

Med glimt i øyet sier Gøran at målet med Mad Men FC er "å gjøre Aust-Agder til Norges beste fotballfylke", så det er ingenting å utsette på ambisjonene. Vi kan trygt fastslå at det prosjektet er et stort lerret å bleke, men skal noen klare det, så er det Mad Men FC med Gøran på laget!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!