mandag 4. juli 2011

Andreas Skalleberg

Andreas Skalleberg spiller med nr. 69 på ryggen. Han føler ikke at valget av spillernummer trenger nærmere forklaring, men medgir at det selvfølgelig har sammenheng med når han tenker å gå av med pensjon.

Andreas Skalleberg går under navnene Andreas og Skalleberg. Tilnavnene han har passer seg ikke i offentlighet (, ifølge ham selv). Vi kan bare anta at en mann med mange ferdigheter også har mange kallenavn...

Andreas har tidligere spilt for FK Jerv og hans største øyeblikk på fotballbanen var da han vant Skjærgårdscupen med klubben på 7-erbane en gang på nittitallet. Dette er den ene av hans to meritter som fotballspiller.

Den andre prestasjonen han vil trekke fram, er at han er toppscorer for Mad Men FC etter endt vårsesong.

Andreas debuterte for Mad Men FC i serieåpningen mot Sporting Nedenes 6. mai 2011. Denne kampen står for ham som karrierens verste øyeblikk, og han sverger på at vi skal slå dette laget til høsten.

Ettersom Andreas definitivt vet hvor målet står, er det helt naturlig å plassere ham langt framme i lagoppstillingen. Dette trives han med; Egoistisk midtbanespiller (evt. aggresiv midtbanespiller) er det han helst vil være.

Andreas' personlige ambisjon er å holde seg skadefri, men for Mad Men FC har han helt klart høyere mål: "Målet for Mad Men FC bør være å vinne Trimserien neste år, for så å bevege seg over til 11- erfotball", proklamerer han ublutt.

Andreas har et varmt bankende hjerte for klubben sin, utover det går han for lag som vinner. Derfor holder han Manchester United, Chelsea, Arsenal og Liverpool som sine favorittlag. (Noe sier meg at denne holdningen ikke får mye støtte hos mange av hans lagkamerater!)

Andreas' verste treningsopplevelser er når han spiller mot Johnsen. "Han er uten tvil den verste å møte på trening. Han har de villeste tacklingene og er absolutt en kar man må se opp for." Ellers har han lært at han bør møte ballen hver gang han spiller mot Stian- han snapper den nemlig foran deg hver gang!

Vi takker for praten med Mad Men FCs mest målkåte spiller - Lykke til videre, Andreas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!