torsdag 30. juni 2011

Haldorsen i 100

Det var regn i luften og fortsatt et hint av skuffelse etter gårsdagens kjipe resultat. Men Mad Men gutta er ikke blant de som la det komme i veien for en god treningsøkt. Dog var det bare 5 av oss, da fortsatt noen jobber for serfikatet og enkelte kjører restitusjon ala Hove.


Økten begynte med terping på cornere, der vi fortsatt har tilgode å score i serien, og selv med det store målet foran oss viste det seg å være en grunn for akkurat det. Når den endelig satt fint bak den usynlige keeperen var det klart for litt five-a-side inni 16 meter feltet. Her sto småspill og bevegelse i sentrum, og gutta skuffet ikke.

Etter snart 6 fulle måneder på treningsfeltet begynner spillet å sitte. De defensive løpene taes uten oppfordring og en jobber for hverandre.


Litt vann og 2 snus senere kom No 6 med fartsmåleren under armen. Her skulle det avgjøres, hvem skyter hardest på Mad Men (var du ikke med på denne, var du heller ikke god nok!)

Der enkelte hadde en slow-start viste Johnsen med engang at 90 grensen var enkelt å bryte, han skulle ikke hjem før det kom 3 siffer opp på tavlen! Vi fikk vårt 4, 5, 6 og 7 forsøk, enda holdt vi oss på 90 tallet og beina begynte å stivne.

Måtte vi bite i det sure eplet og lage en fake historie om 100-tallet?!

Siste spark på ballen før mørket senket seg over Vik kunstgress denne kvelden, som minnet mer om en typisk oktober dag, enn dagen før juli.

Haldorsen lar strekk være strekk og bruker det siste av krefter på å komme seg frem til ballen. Treffet er perfekt, som å høre "ping" på en golfbane.....alt stopper, vi venter på resultatet....102 km/t!!

Så var det mannen som ikke ble funnet verdig en plass på avstemningen engang, outsideren alle trodde hadde for stive lysker. No 6 hadde gjort det, mannen over alle menn, han satt en rekord vi kommer til å slite mye for å overta ved en senere anledning (sjansene er vel også store for at Haldorsen fint leverer inn fartsmåleren slik at rekorden alltid vil skinne med hans navn øverst!)


No 14 Udjus

1 kommentar:

  1. Damn skippy! SpeedTrac'en returneres til eier fortere enn svint, og det blir LENGE til jeg tar initiativ til å få lånt en...

    Det må legges til at vi hadde en overraskende god økt idag - et fremmøte på 5 pers lover jo ikke direkte godt, men vi fikk kjørt oss bra i spillsekvensen. (Og det sier jeg ikke bare pga 102...)

    SvarSlett

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!