fredag 8. juli 2011

Stian Antonsen

Stian Antonsen er limet i Mad Men FCs bakre rekker. Det er ingen overdrivelse å si at Vikedalingen er vår forsvarssjef, det har han bevist i kamp etter kamp.

Det er som midtstopper han liker seg best, og nå som Mad Men FC har funnet sin form med en tre-manns-backrekke, er Stian selvskreven i midten.

Antonsen, eller Anton, som han også kalles, har trøye nr. 18 på Mad Men FC. Valget av dette nummeret har å gjøre med favorittspillere som Iversen, Klinsman og Defoe. Det observante leser har da regnet seg fram til at Tottenham er klubben som får igang blodpumpa til Stian.

Stian debuterte for Mad Men FC mot Sporting Nedenes 6.mai 2011. Ambisjonene med klubben er at vi skal spille som Barcelona uansett hvem vi møter. Den personlige målsetningen er å "bli en av sørlendingan". (Her kan det legges til at Stian definitivt er "en av gutta" allerede, og at han med sin sindige framtoning nok har bra potensiale for å bli en "god sørlending"...)

Stian har tidligere akslet trøyene til flere klubber lengre vest i landet, nærmere bestemt Grann.Kam., Sauda og Hinna. Triumfer han tar med seg fra disse klubbene inkluderer gull i Etnecup 2 år på rad (som lilleputt), samt å vinne Orrecup som smågutt.

Som lilleputt opplevde sågar Stian å score fra egen banehalvdel - og det på en keeper som ifølge vår kilder var "dritgod"! ("Våre" kilder = Stian). Dette framstår som karrierens høydepunkt så langt.

Den største nedturen i karrieren kom da Stian hospiterte hos 2. divisjonsklubben Stord. Denne treningsperioden skulle fungere som prøvespill for klubben, men allerede på første trening ble Stian skadet. Nesebrudd og 2 fingre ut av ledd var fasiten for unge Antonsen.

Når andre spillere skal navngi sin "verste motstander på trening", er Stian en av dem som nevnes oftest. Selv har han ikke mareritt om noen av sine medspillere; hardhausen fra Vikedal tar seg av det som kommer, på trening og i kamp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!