mandag 4. juli 2011

Espen Udjus

Espen Udjus er mannen med mange baller i lufta. Han har utallige roller i klubben, men straks han aksler den blå- og hvitstripete trøya, er han Mad Men FC-spiller!

En av rollene hans har gitt ham tilnavnet Coach Udjus, eller bare Coach. Dette navnet lyder han med glede.

På ryggen har Espen nr. 14, og det er ikke tilfeldig: "Cruyff, Ginola, Modric - jeg følte det var naturlig å gli inn i rekka", smiler Udjus.

Espen var selvsagt med i Mad Men FCs første kamper i Stintahallen 19. februar. Det skulle bare mangle!

Espen liker seg best på midtbanen, da kan han best styre spillet slik han vil. I denne rollen møter han ofte Gøran på treningene, og da må han være skjerpet; Gøran er en tøff spiller å komme seg forbi.

Espen deler Gørans Tottenhaminteresse, også Udjus har et hjerte som banker varmt for Spurs. Han tar turen til White Hart Lane så ofte han kan - for å se favorittene sine og for å møte Smiffy.

Som trener er det naturlig at Espen ønsker at Mad Men FC skal utvikle seg som lag, og med tiden håper han at vi skal vinne edelt metall med klubben.

Det kunne nok være fint med litt påfyll i pokalskapet, selv om Udjus har rasket med seg noen triumfer allerede.

Topp 3 setter han opp slik:
1. Å vinne skolecupen i Agder for videregående skoler
2. Å vinne Gardecupen
3. Å vinne Skjærgårdscupen

Han kan se tilbake på en karriere i FK Jerv og Haugar - nærmere bestemt en treningskamp der han for øvrig scoret.

Han skrur gjerne tiden tilbake til det nevnte skolemesterskapet, og øyeblikket da han satte et straffespark som var med på å sende Kristoffer Hæstad og Gimle hodestups ut av semifinalen.

Fullt så lykkelig var ikke lilleguttkampen mot Sørfjell da Coach Udjus sendte ballen i eget mål. Men det er "snøen som falt i fjor", den snakker vi ikke lenger om; nå er det Mad Men FC som gjelder - med Espen Udjus i førersetet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!