fredag 8. juli 2011

Jostein Halvorsen

Jostein Halvorsen debuterte for Mad Men FC i vår første seriekamp (mot Sporting Nedenes 6. mai 2011).

Jostein spiller i trøye nr. 3. 3'er har vært et naturlig valg for ham helt siden guttedagene. Da fikk han nemlig en Jervdrakt med dette nummeret av Michael Mørland, og det var ikke så rent lite stort for en guttepjokk. Dessuten er dette nummeret ofte ledig, og da er ikke Jostein i tvil.

Han trekker også frem den tidligere Liverpoolbacken Steve Finnan som en annen spiller med gode prestasjoner i 3'er.

På trening og i kamp plasserer Jostein seg gjerne et sted på høyresiden av banen - han treffer som regel best med høyrefoten...

De senere årene har Jostein vært kun Jostein, men han røper at han i barneårene ble kalt Tjoms, både på og av banen. Selv har han prøvd å banke inn J-Tub, men det har ikke bredt om seg. Navnet er tatt ut av lufta og han må medgi at det nok hadde vært mer passende om han var en del av hip-hopmiljøet.

J-Tub (kanskje dette portrettet er begynnelsen på en ny era?) har en fortid i FK Jerv og på Midtsidepikene. I løpet av årene har han fyllt pokalskapet med veldig mange pokaler fra aldersbestemte cuper og serier med FK Jerv - skjønt han er i tvil om han egentlig vant noen av dem. Helt sikker er han derimot på at Midtsidepikene vant sølv i Barbeintcupen i 2009. Her spilte Jostein sammen med blant andre Udjus.

Karrierehøydepunktet er todelt: På tidlig 90-tall ble J-Tub kåret til turneringens beste spiller i Holvikahallen, og dette er for ham like stort som de første minuttene av debuten for Mad Men FC. (Fortsettelsen av Mad Men FC-karrieren ser han pr. nå ikke på som et høydepunkt, men han syns det er stort å ha på drakta vår.)

Jostein ser imidlertid for seg at det er mange høydepunkter i komminga; ambisjonene med klubben er å vinne det som kan vinnes! Et mål Jostein mener å dele med resten av spillerne i klubben, noe han mener gjør Mad Men FC til en perfekt klubb for ham.

J-Tubs rock bottom var å tape finalen i Barbeintcupen '09, for så å oppdage at det var tomt for burgere i kiosken. Ellers får han jevnlig nedturer når John Are tar ballen fra ham. "Det gjør han som regel", og det gjør ham til den verste motstanderen på trening.

På trening stiller Jostein gjerne i Viking- eller Liverpooldrakt, noe som forteller hvor han sender sine varme fotballtanker.

Vi ser fram til å følge J-Tub tett i fortsettelsen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!