fredag 8. juli 2011

John Are Bjerge Jonassen

John Are er hans navn, og John Are kalles han. Ingen fiksfakserier der i gården!

Det var heller ingen fjollerier da John Are skulle velge seg draktnummer: Ettersom 7'er var opptatt, måtte det bli 83, året da han ble født. (Selv kaller han det "et resultat av svært dårlig kreativitet", men det er nå en gang resultatet som teller, sier vi, og nr. 83 er godt som noen...)

John Are er ikke typen som skryter, men han kan "skryte" av en fortid i FK Jerv, og her i Grimstad er vel det nesten et must for å bli akseptert som fotballspiller.

Skryte kan han også gjøre av å ha spilt i Mad Men FCs aller første kamper; han var med i Stintahallen 19. februar 2011.

Det er i høyre- eller venstre backposisjon du finner John Are når Mad Men FC entrer det grønne dekket. Her trives han best.

I Jerv fikk John Are med seg en triumf i Rimicup (ca. i 1994) og han erindrer å ha spilt kretsfinale/ semifinale ca. i 98. Leser du mellom linjene, skjønner du at disse kampene ikke er det siste John Are tenker på før han sovner og det første han minnes når han våkner... Det er signeringen for Mad Men FC som er karrierehøydepunktet!

Karrierens nedturer vil han helst ikke komme inn på - det er for mange av dem!

Av andre lag, holder han Manchester United nærmest sitt bryst, men det er nok på minst en armlengdes avstand. Etter eget sigende er han lite engsjert.

Han blir varmere om hjerterota når han snakker om Mad Men FC og ambisjonene for klubben er tydelige: John Are har som mål at vi skal vinne Trimserien og NM i 7-er og ta oss videre i seriesystemet.

På spørsmål om hvem han helst vil slippe å møte på trening, svarer han overraskende nok Haldorsen, som han attpåtil kaller "Luftens baron".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!