mandag 13. juni 2011

Mad Men FCs kick-off

Lørdag 11.juni var tiden moden for Mad Men FCs kick-off. "Litt sent å ha kick-off mer enn 5 mnd etter klubben ble stiftet!", vil noen kanskje mene, men vi har sagt gang på gang at vi er slow starters, og nå var tiden inne!

Denne artikkelen arkiveres som et treningsreferat, og kick-off'en vil heretter bli omtalt som trening. For; "hva er trening?" Jo, noe som skal gjøre at man presterer bedre (som lag) i kamp - og det var også formålet med denne treningsøkten...

Vi ankom treningsfasilitetene i passelig tid før kl. 19.00, da økten startet. De ivrigste av oss hadde da allerede varmet opp i 2 timer og det må man kalle motivert! Treningslokalet lå like i nærheten av Fort Vik, som seg hør og bør, og det innbød til trening: Mad Men FC fanen var på plass, Sport1-banneret likeså. På trappa var det dandert fotballer i store vaser og dukkemåla var satt ut på plenen. Verten hadde sågar dekorert glassdøra i dusjen med Mad Men FC - Memento Mori! (Dette høres tacky ut, men så riktig så bra ut. Hvis noen har et bilde, så last det gjerne opp!) I det hele tatt var ting så gjennomført stylet at man kunne mistenke gutta i styret for å gå med en Jan Thomas i magen.

Treningsøkten begynte med grillmat for enhver smak. Kjøtt i flere varianter og salat, både grønn og potet-, gikk (eller ble skylt) ned på høykant. Stemningen var god rundt bordet. Etterpå forflyttet vi oss til plenen for litt skuddøvelser. G-man Lundvall stakk stilsikkert av med seieren i første runde - skudd med breisida. Del 2 - vristspark rakk aldri å bli gammel ettersom Haldorsen effektivt torpederte hele konkurransen med et håpløst liggende vristspark som sendte ballen over hekken, ut i stratosfæren og langt utenfor rekkevidde...

Vi måtte trekke innendørs! Neste post på programmet; Quiz. Her skulle nevnte Haldorsen få sin revansje. Sammen med John Are og Stefan feide han konkurrentene av banen, og de tre quiz-musketerer kunne innkassere hver sin Adidas t-skjorte. Også de to andre lagene som kom på pallen ble premiert fra Sport1s rikholdige utvalg - med andre ord gikk ingen derifra tomhendt... (I den forbindelse kan det nevnes at en supermotivert No 6 Avholdsen allerede søndag formiddag iførte seg premien for en 55 minutters joggetur! So now you know what you're up against in the battle for the pink jersey, lads...)

Senere trakk vi ned i kinokjelleren (som går Videokjelleren en høy gang) for en rekke debuter. For første gang så vi opptakene fra vår seriedebut mot Sporting Nedenes. Her la vi inn analyseøkten på denne treningsøkten. Egen og andres innsats ble behørig kommentert, likeså ferdighetsnivået. Det var til tider pinlig å se levende bilder fra Mad Men FCs tidlige ungdom, men vi trøstet oss med at vi er blitt 1 måned eldre og mer rutinerte. Gjennomgangsmelodien var at Sporting Nedenes skal slåes på bortebane!

Deretter kom den mest etterlengtede debuten: Gøran og Espen (Udjus of course) fremførte Memento Mori for første gang! Akkompagnert av Stefan på gitar klemte de til med selvskreven tekst (på melodien til Racers "Bønda fra Nord" - NB! Mad Men FC er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne lenker, i dette tilfellet youtube.com).

Memento Mori

Heiheihei, vi er klare
og du og dine aner ingen fare.
Men på Vik du møter vårt fort.
Her vil dere alle bli slått.


Vi skrur på tempoet, lar ingen sove.
Har du sett vår logo, da vet du hva som kommer... yaaah

Vi er Mad Men, hør vårt ord:
Memento Mori
Siste tiden for deg på jord,
for vi veit hvor du bor!

Vi er Mad Men - hør vårt ord.

WAGsa roper, de andre koper, Andreas er klar.
Stian og Terje gir oss mange svar.

Trond spiller fremme, går aldri lei.
Espen og Gøran, de viser oss vei.
Vi leker oss med Nedenes - Sorry, AMIL - Bye bye, Rovers! Yiiiihaaaa

Vi er Mad Men, hør vårt ord;
Memento Mori
Siste tiden for deg på jord,
for vi veit hvor du bor!
Vi er Mad Men - hør vårt ord.

Se på Stefan, se på innsatsen.
Vi har folk foran mål og vi avslutter...
JADA! Scoring!
Vi har svoret mot Ung Bolig Rente! Vi går opp i 3-1!
Er det frispark?
Det er det!
Er det frispark?
Han scorer - 1-0 til Mad Men

Vi skrur på tempoet, lar ingen sove.
Har du sett vår logo, da vet du hva som kommer... yaaah

Vi er Mad Men, hør vårt ord;
Memento Mori
Siste tiden for deg på jord,
for vi veit hvor du bor!
Vi er Mad Men - hør vårt ord.

Vi er Mad Men, hør vårt ord;
Memento Mori
Siste tiden for deg på jord.
Vi ligger aldri nede.
Viiiiiii er Mad Men hør vårt ord!
----------------------------------

Fantastisk bra jobbet, gutter! Med litt vokalpolering (og muligens utstrakt bruk av auto-tune) kan dette bli sommerens "slæger" i Mad Men kretser!

På dette punktet i treningen ble pressen kastet ut og resten av økten gikk for lukkede dører. Dette er kutyme i internasjonal toppfotball, og vi ser ingen grunn til å legge oss på en annen linje! Hvilke formasjoner og trekk som ble drillet på resten av treningen - se det er "for us to know and for you to find out"...

Takk for laget, Mad Men!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!