tirsdag 30. august 2011

Mad Men gjør innrykk på sykkelfronten!


Lørdag 27. august ble en merkedag for Mad Men. Men denne gangen var fotballskoene byttet ut med sykkelsko og trang tights med en bleielignende sak i rompa.

Espen "Coach" Udjus, Steffen "Stiffy" Johanssen og Chris "Watt" Johnsen var deltagerne fra fotballaget vårt.


Vi ankom hytten vår på torsdagen for å bli litt kjent med området og testa løypa litt før den store dagen. Byberg, ernæringseksperten, laget et utsøkt måltid for å fylle opp carbolagerne!


Fredag var det besøk på Lillehammer for å kjenne litt på stemningen og folket begynte å bli klar for den store styrkeprøven. På kvelden var det full diskusjon omkring sluttider og mål for hver enkelt. Nytt pastamåltid og tidlig i seng var resepten!


Schinnes var tidlig oppe på lørdag, og han la også grunnlaget for resten med et knallritt på sterke 4.10. Byberg kom inn ikke lenge etterpå med solide 4.16.



Hvor ble det så av Mad Men gutta?! Udjus startet først og kom i mål på respektable 4.24, noe han var meget fornøyd med selv!


Gutta i målområdet ventet spent på Stiffy og Watt; ville de klare å komme under 6 timer? Stiffy, som var selvutnevnt hjelperytter for Johnsen, var meldt i Ballettbakken med Johnsen på hjul, dette ville bli et sekunddrama....

Der ser vi to ryttere suse nedover mot mål, og det har gått unna på slutten, de tikker inn på 5.54.


Et stort smil rundt munnen til Chris, men stort sett fordi han var ferdig med 94,6 km gjennom regnet. Han hadde aldri vært lengre nede i kjelleren, men Mannen med stor M gjennomfører på imponerende vis!!Han påsto at det var første og siste gangen over fjellet fra Rena til Lillehammer, men jeg tror tankene skifter når neste sesong er i gang og melkesyren er ute av beina!Ikke lenge etter Mad Men gutta var i mål kom Ludvigsen i imponerende fart rullende over målstreken til 5.27. Tenk hva denne mannen kan få til neste sesong hvis han faktisk trener før løpet :)


Helgen ble avsluttet på utestedet Brenneriet for dem som hadde litt engergi igjen etter en fantastisk dag på sykkelen!


4 kommentarer:

  1. Vi må få på plass en Mad Men webshop - i posterformat kommer disse bildene til å selge som varmt hvetebrød...

    Glimrende oppsummert, Coach og Well done, boys, you made us proud!!!

    SvarSlett
  2. Andreas Ludvigsen31. august 2011 kl. 12:41

    Konge referat.

    Lover og legge inn litt flere mil og timer på skylene før Birken 2012.

    PS: Takk alle sammen for en super tur :)

    SvarSlett
  3. Du mener menn i trange tights selger no 6;)??

    Well put Coach og takk for en flott tur over fjellet boys!

    SvarSlett
  4. ... med herlig frekk og 100% hetrofil undertone:

    Å si at "menn i tights selger" ville være å generalisere, Stiffy, og jeg er altfor klok, ydmyk og reflektert til å gå i den fellen :)

    Å si at "dere 3 i tights selger", er derimot så opp i dagen at jeg ikke løper noen risk.

    Når jeg dagdrømmer om en fremtidig Mad Men kalender, er dere tre de første på blokka i tights. Selvsagt skal dere få hver sin 31-dagers måned, slik at folk kan nyte dere lengst mulig. Og hvis jeg skal avbildes, blir det ikke i tights og som Mr. Februar...

    SvarSlett

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!