tirsdag 16. august 2011

Bittert bortetap for Hisøy Oldboys

Onsdag 3. august skulle vi som kjent spilt hjemmekamp mot kveldens motstander. På det tidspunktet var Hisøyspillerne fordelt utover diverse strender i Europa, og måtte trekke seg fra kampen. Dette kunne gitt oss walkover og 7-0 seier, men vi insisterte på å spille kampen på et senere tidspunkt. Det er foreløpig ikke klart når kampen skal spilles.

I kveld var det tid for bortekampen mot samme lag og det ville nå vise seg hvor taktisk dette valget var.

Det var en forholdsvis spinkel 8-mannstropp som dro østover for å spille kveldskamp (avspark 21.15 i flombelysning) på Hisøy. Vi har til enhver tid spillere som er opptatt med andre oppgaver - denne gangen var Gøran i Oslo på scouting, så vi stiller sjelden med hele troppen. Det som imidlertid er litt spesielt, er at Mad Men FC nå er rammet av et meget smittsomt utbrudd av brukne/ bristete ribbein! Dette svekker utvilsomt laget.

Om kveldens kamp er det fint lite positivt å si: Vi presterte svært lite foran motstanders mål, og lå til tider veldig lavt i banen. Riktignok hadde vi bra kontroll i forsvarsleddet, men klarte ikke å flytte opp laget når vi hadde ballen. Vi spilte rett og slett en skikkelig drittkamp som ble avgjort like før slutt med et skikkelig drittmål:

Hisøy Oldboys klarerer et innspark fra vår venstreside, Haldorsen jager hjemover og har tilsynelatende full kontroll. Et øyeblikks manglende konsentrasjon fører imidlertid til at tilbakespillet mot Stian blir til et slurvete balltap. Hisøy er nå plutselig i angrep. Haldorsen prøver å rette opp feilen og Johnsen gir også alt i sitt returløp. Og det er nettopp Johnsen som skal få den tvilsomme æren av å være sist på ballen. Hisøyspissen klinker til ballen, Stian setter ut en fot, og før vi får sukk for oss går kula rett i nesa på Chrisj og i mål. Et ping pong mål som fullstendig utmanøvrerer Terje mellom stengene.

Så kan de 54 %'ene som (pr. nå) har stemt på at Johnsen skal opprettholde scoringsformen ut sesongen lakonisk konstatere at de har et poeng. Dette målet kan imidlertid ikke Chrisj lastes for, og han skulle nok helst vært det foruten...

Med 0-1 på tavla og få minutter igjen å spille, kaster vi folk fremover på banen, men det hjelper så lite. Det er kun tid til noen grisete etterslengere fra hjemmelagets side, et berettiget gult kort og et frispark som ikke resulterer i noen verden ting (av betydning).

1-0. Kamp slutt. Bittert!

Tirsdag om en uke drar vi til Myra for å spille (det som forhåpentligvis blir et) revansjeoppgjør mot Sporting Nedenes. Da må vi heve oss flere hakk fra kveldens kamp - og motivasjonen for å gjøre det bør være STOR.

Memento Mori!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!