onsdag 9. mai 2012

Det var der skoen trykket??!

Første seriekamp er unnagjort! Vi trakk samme motstand i første serierunde som i fjor. Et tøft Sporting Nedenes ventet på motsatt banehalvdel.
Vi husker alle tilbake med skrekkblandet fryd på vår første seriekamp i fjor.
Nøyaktig et år senere, med den samme stallen, men med betydelig mer trening i beina.
Hvem hadde lagt det beste grunnlaget gjennom en lang vinter?!

Var vi fortsatt kjepphøye pga seieren i Bartvember, eller hadde vi klart å legge det på hylla for å konsentrere oss om det vi egentlig kan best?!

Problemet i fjor var starten, og med skikkelig regnvær over Myra kunstgress denne tirsdagen ble det dårlig med oppvarming denne gangen også! Det samme gjaldt heldigvis våre naboer fra øst også.
Men Gøran på topp og solide Stiffy og Skalleberg på midten skulle start 7eren være god nok!

En skadet Coach måtte gjøre det han kunne fra sidelinjen denne gangen, og kanskje var det dette som skulle til. Gutta lot oppvarming være oppvarming og "slow-starters" være 2011. Vi rullet opp angrep etter angrep og solide Stian og John Are hadde lite å gjøre bakover på banen. Skudd i stoplen og såvidt reddet på streken, noe var på gang.

Etter et solid angrep på høyresiden hadde dagens venstreback Haldorini lurt seg opp fra intet og pirket nydelig inn ledelsen. Vi fortsatte der vi slapp, men la oss etterhvert litt mer bakpå og lot Sporting utligne på et merkelig vis.

Utover i andre omgang var vi enige, vi SKULLE avgjøre dette til vår fordel. 3-1-2 med den nye spissparret G.Man-Skalleberg skulle bli vårt våpen mot slutten. Og etter Magnus og Jostein hadde løpt Nedenes gutta slitne var vi de med mest å by på mot slutten.

Klokka til Coach tikket fort og noe måtte skje nå!! Skalleberg mottar ballen på brystet! midt på banen, finner G-Dog som med 96 kg muskler finner veien på høyre side. Da har allerede vår Gerd Muller funnet plassen foran mål og avgjør noe som nå må gå i vår fordel!!

Steffen og Preben gjør siden sitt for å gjøre det spennende mot slutten, men nok engang glitrende forsvarspill gjør at vi holder unna!!

Første seriekamp er unnagjort og vi har allerede 3 poeng!
Resten av trimserien er herved avgjort og Coach føler veien tilbake for egen del er meget lang!!

Kanoninnsats alle sammen!!

Memento Mori!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen oppmuntrende ord eller hyggelige hilsner!